De producten uit deze categorie zijn op voorraad en worden binnen 1-2 werkdagen verzonden!

GEWELDIG NIEUWS!


Hierbij presenteer ik de nieuwe Horse Charms collectie!
In deze collectie vind e Horse Charms producten die uit voorraad leverbaar zijn. Denk aan: barebackpads, bitloze hoofdstellen, dekjes, beenbeschermers, oornetjes, (touw) halsters, poetstassen & nog veel meer!

Deze producten hebben allemaal het Horse Charms label en worden na bestelling in 1-2 werkdagen verzonden!


 


Al jarenlang biedt Horse Charms een prachtige collectie met handgemaakte touwproducten aan. Om precies te zijn zal het komend jaar 12 jaar zijn dat de webshop bestaat.

Hoe trots ben ik dat vanaf dit nieuwe jaar een heus paardenmerk/label ga lanceren en zo mijn webshop ga uitbreiden. Mijn eigen ontworpen paarden producten, mét het Horse Charms label eraan.

De collectie zal aansluiten bij Horse Charms en mijn werkwijze met paarden. Denk aan bitloze anatomische hoofdstellen, met sidepull / hackamore werking. Luxe barebackpads of 'rijpads'. Eigen dekjes, voor zowel dressuur zadels als veelzijdigheid, maar ook geschikt voor onder de barebackpad. Matchende oornetjes in dezelfde kleur. Bijpassende beenbeschermers of flextrainers. Anatomische zachte singels. Een gewoon halster, te gebruiken als stalhalster of misschien wel om je paard mee te trainen. Staartzakken om de staart van je paard schoon te houden. Poetstassen om je borstels en andere producten in op te bergen. Beloningstasjes/heuptasjes om voedselbeloning of brokjes in te doen, om te gebruiken tijdens grondwerk, clickertraining en/of vrijheidsdressuur. Een stalorganizer om op te hangen aan je stalwand of boxdeur, of voor in je trailer of vrachtwagen. Hooizakken en hooinetten. 

En een complete collectie touwhalsters, teugels, halstertouwen en leadropes om uit voorraad aan jullie te kunnen verkopen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies