Wanneer je op zoek bent naar iets meer stabiliteit in het bitloos rijden met een touwhalster, kun je kiezen voor een rijhalster met een extra frontriem. Ook vind je hier ons 3-in-1 rijhalsterhoofdstel, met de optie om een bit te bevestigen.
Bezig met laden...
visibility

3-in-1 rijhalsterhoofdstel

32,50

visibility

Kaptoom

34,50

visibility

Rijhalster

24,50

visibility

Rijhalster 'Dreamcatcher'

32,50

visibility

Rijhalster 'ZigZag'

Een compleet rijhalster met neusband & frontriem in zigzag patroon gevlochten

32,00

10%
visibility

SET - Rijhalster & teugels

Rijhalster & teugels setje naar wens!

42,50

38,25

De rijhalsters geven door de extra frontriem een net iets stabieler ligging op het hoofd. Daarnaast zitten er standaard ringen aan de zijkant van de neus, voor een sidepull effect.

Onze standaard rijhalster is het meest verkochte model. Dit rijhalster heeft een basic neusband en frontriem en kan eventueel aangevuld worden met een extra kopstuk. 

Het rijhalster 'Dreamcatcher' heeft een mooie indianenstijl look, met een prachtige frontriem met houten kralen en een dreamcatcher. Met dit rijhalster val je zeker op!

Het 3-in-1 rijhalsterhoofdstel heeft naast zijn functie als touwhalster voor grondwerk en rijhalster de mogelijkheid om via de bakstukken van touw een bit te bevestigen. Indien gewenst kun je deze bakstukken er helemaal afhalen!

Nieuw in het assortiment is de kaptoom met het zigzag design. Dit rijhalster heeft een prachtig gevlochten zigzag neusband (met extra ring in het midden) en een zelfde zigzag frontriem.

Wil je een gewoon hoofdstel van touw of een bitloos hoofdstel van touw, wij kunnen alles geheel naar wens maken! In elke gewenste kleurencombinatie en op maat gemaakt. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies